top of page

Inbjudan till Riksteaterföreningar i Skåne - Rollercoaster - Wes Peden

Registration is closed
See other events
Inbjudan till Riksteaterföreningar  i Skåne - Rollercoaster - Wes Peden
Inbjudan till Riksteaterföreningar  i Skåne - Rollercoaster - Wes Peden

Time & Location

08 Sept 2023, 17:00 – 18:00 CEST

Stenkrossen, Lund, Kastanjegatan 13, 223 57 Lund, Sweden

About the Event

Riksteaterns anslutninga föreningar i Skåne är varmt välkomna till Lund för att se Wes Peden's Rollercoaster på Stenkrossen som del av kick-offen för Southern Sweden Cirkus Festival. 

Det är gratis och ni får gärna komma flera från varje organisation. Det finns begränsat antal biljetter och först till kvarn gäller. Registerar man sig och sedan inte dyker upp utan att meddela debiteras 250kr per biljett som inte dyker upp. 

OSA senast 28e augusti. Den 29e stänger möjligheten att få gratis biljett, efter det finns biljetter att köpa om de finns kvar. 

Om Rollercoaster

En hyperpopexplosion av färgstark kreativitet som skapar helt nya upplevelser, kom och bevittna en av de största jonglörerna i världen uppträda på ett sätt som får dig att skrika av glädje. Omgiven av en enorm uppblåsbar rosa struktur och ackompanjerad av elektrobeats som består av förvrängda berg-och-dalbana-ljud, utför Peden originella tricks inspirerade av berg-och-dalbanor och deras högteknologiska säkerhetsbälten.

En snurrtallrikceremoni blir ett firande av det förflutnas stora åkattraktioner; en episk 3-bollars disco jonglering rutin frammanar utvecklingen av berg-och dalbanor; ett 4-meters genomskinligt rör förvandlas till en väg runt Wes kropp för att få bollar att flöda genom öglor, helixar och korkskruvar.

Rollercoaster vrider på teatraliska regler för att skapa ett säkert utrymme för att utföra några av de svåraste och mest unika jonglering som någonsin gjorts på scen!

Om Southern Sweden Circus Festival

Välkommen till Southern Sweden Circus Festival! Ta del av programmet ​​och upplev något du inte i din vildaste fantasi trodde var möjligt. Vi bjuder dig att utforska 4 härliga dagar av cirkus i Malmö, Lund och runt om i Skåne när vi ger dig ett smakprov på hur hela festivalen kommer att se ut när den äger rum 2024.

Det visas modiga och vackra verk av de största cirkusartisterna och kompanierna runt om i världen på många scener och platser.

Oavsett om du aldrig tidigare sett en cirkus eller om du är en professionell artist finns det något för alla. Södra Sveriges Cirkusfestival är din chans att utforska allt som klassisk och samtida cirkus har att erbjuda.

Festivalen är producerad av Cirkus Syd med stöd från Malmö stad, Lunds kommun, Region Skåne och Kulturrådet

Trailer: https://youtu.be/rtIrlbvRn7c

www.cirkussyd.com

www.malmo.se

www.lund.se

Share This Event

bottom of page