top of page
Circus Playground - cirkuslek för alla åldrar
Circus Playground - cirkuslek för alla åldrar

Sun, 24 Mar

|

Stenkrossen, blåan

Circus Playground - cirkuslek för alla åldrar

Continuing during the spring!

Registration is closed
See other events

Tid & Plats

24 Mar 2024, 10:00 – 12:00 CET

Stenkrossen, blåan, Kastanjegatan 13, 223 57 Lund, Sweden

Om Evenemanget

Efter en höst fylld med barn och föräldrar som leker i vår studio, är vi tillbaka med fler datum för Circus Playground! Ett koncept där du är välkommen att komma och leka varannan söndag mellan kl. 10-12. Det kommer att finnas en pedagog som kommer att vara till hands för att leka med.

Barn från 0-17 år och deras vårdnadshavare är välkomna. Vuxna har ansvaret för sina egna barn och måste hålla sig nära utrymmet, om ditt barn är litet får du inte lämna det ensamt. Om ditt barn är en självständig och ansvarsfull tonåring kan du lämna dem med oss.

Vi kommer att utrusta rummet med jongleringsutrustning, akrobatiska mattor, luftring och andra roliga saker som diabolo och djävulspinnar. Du är också välkommen att ta med dina egna saker att leka med.

Det kommer att finnas kaffe för 15 kr i foajén - betalningen tas emot som donation via Swish.

Ingen registrering behövs, du kan dyka upp när som helst mellan kl. 10-12.

Om du vill få nyheter eller meddelanden om inställda evenemang på grund av sjukdom osv. är du välkommen att registrera dig här på hemsidan så att vi har möjlighet att meddela er. Registrering görs via detta evenemang.

Eftersom detta inte är en kurs finns det ingen kursavgift. Dock måste alla deltagare bli medlemmar i Cirkus Syd. En medlem per familj är tillräckligt och bör vara den juridiska vårdnadshavaren. Det finns två typer av medlemskap: 4 veckors medlemskap 120 kr där du väljer dina egna 4 veckor eller löpande prenumeration 100 kr per månad från ditt anmälningsdatum, du kan avbryta prenumerationen när som helst. Du kan alltid prova en gång innan du blir medlem!

Foto: Claudia Svensson

Dela detta evenemang

bottom of page